Stichting Vrijstaat Thialf is altijd in voor een feestje

Stichting Vrijstaat Thialf is een beetje onzichtbaar op Thialf, maar speelt toch een belangrijke rol. De stichting wordt bemenst door bewoners uit de buurt en wil graag dat Thialf de leuke plek blijft die het nu is. Daarbij worden buurbewoners gestimuleerd om leuke dingen op Thialf te organiseren.

Maak gebruik van de mogelijkheden

De stichting is opgericht in 2012. Met geld van de Dullertsstichting is er een nieuwe entree aan de Dullertstraat gerealiseerd en kon mede hierdoor het oude entreegebouw en de zwembadkantine worden omgevormd tot wat het nu is. De stichting huurt de brasserie van de eigenaar (de gemeente Arnhem) en verhuurt het op haar beurt aan Brasserie Thialf. Als het goed is, houdt de stichting hier geld aan over en daar kun jíj gebruik van maken! Eet en drink lekker in de brasserie en bedenk dat je daarmee de stichting steunt – en daarmee ook Thialf!

De evenementen op Thialf worden georganiseerd door Sportbedrijf Arnhem, Brasserie Thialf en Vrijstaat Thialf. En heb je een leuk idee? Er is van alles mogelijk: een festivalletje, buurtfeest, stadscamping of iets kleins. Neem contact  met ons op!

De rollerdisco is een mooi voorbeeld van een ideeën van een paar wijkbewoners en de samenwerking tussen Stichting, Playground en Brasserie

Leden van de Stichting Vrijstaat Thialf

Fleur Engelsman

Fleur Engelsman

Voorzitter
Christa Jakobs

Christa Jakobs

Secretaris
Evelien van Wieringen

Evelien van Wieringen

Penningmeester
Karina van Lenthe

Karina van Lenthe

Bestuurslid
Inge te Kaat

Inge te Kaat

Bestuurslid
Nienke Scholten

Nienke Scholten

Bestuurslid
Jeroen Scholten

Jeroen Scholten

Bestuurslid

Dullertstraat 33, 6828 HJ Arnhem