De Buren van Thialf, de leukste buurt brasserie van Arnhem

Broodjes, salades, smaakvolle hoofdgerechten en happen voor bij de borrel vergezeld van heerlijke dranken. Neem plaats op ons sfeervolle terras met zicht over de vrijstaat.

Menukaart

Er worden tal van events georganiseerd bij Thialf. Ook de Buren van Thialf doet een duit in het zakje. Kleinschalige events zoals een gezellige spelletjesmiddag, oliebollen bakken in december of een buurtborrel met bbq. Ook haken we aan bij grotere festiviteiten als Spijkerrok of met een mooie buitenbar bij de befaamde Rollerdisco. De brasserie is een uitstekende locatie voor zakelijke bijeenkomsten, bruiloften of een privé feest. Vraag naar de mogelijkheden!

Locatie

De Buren Thialf is gevestigd in de wijk Spijkerkwartier in Arnhem. Het Spijkerkwartier met zijn Witte Brusselse herenhuizen en verborgen ecologische tuinen. Een wijk van kunstenaars, studenten en gezinnen, een wijk van creatieve ondernemers en brave borsten. In de oude sportkantine van het voormalig zwembad heeft De Buren van Thialf een stijlvolle en hippe uitstraling gekregen ingericht door lokale ontwerpers.

Kom snel eens langs en proef de sfeer van het Spijkerkwartier in onze brasserie!

Dullertstraat 33, 6828 HJ Arnhem