Brasserie Thialf, de leukste buurt brasserie van Arnhem

Broodjes, salades, een heerlijke burger, smaakvolle hoofdgerechten en happen voor bij de borrel vergezeld van heerlijke dranken. Neem plaats op ons sfeervolle terras met zicht over de vrijstaat.

Menukaart

Van simpele daghap tot uitgebreid a la carte dineren, het kan bij Thialf allemaal.
Speciale aandacht voor onze kinderkaart met de mini Thialfburger en de spaghetti bolognese als favoriet. Onze chefs zorgen voor veel variatie en wisseling op de kaart. Er is een ruime keuze in vega en vegan gerechten en we kopen zoveel mogelijk lokaal in bij vaste leveranciers. Zo vind je bij ons onder meer het brood van Bakkerij Tom van Otterloo, kopen we onze vis bij de Visbroertjes en schenken we biertjes van Brouwerij Durs.

Er worden tal van events georganiseerd bij Thialf. Ook de brasserie doet een duit in het zakje. Kleinschalige events zoals een gezellige spelletjesmiddag, oliebollen bakken in december of een buurtborrel met bbq. Ook haken we aan bij grotere festiviteieten als Spijkerrok of met een mooie buitenbar bij de befaamde rollerdisco. De brasserie is een uitstekende locatie voor zakelijke bijeenkomsten, bruiloften of een privé feest. Vraag naar de mogelijkheden!

Locatie

Brasserie Thialf is gevestigd in de wijk Spijkerkwartier in Arnhem. Het Spijkerkwartier met zijn Witte Brusselse herenhuizen en verborgen ecologische tuinen. Een wijk van kunstenaars, studenten en gezinnen, een wijk van creatieve ondernemers en brave borsten. In de oude sportkantine van het voormalig zwembad heeft Brasserie Thialf een stijlvolle en hippe uitstraling gekregen ingericht door lokale ontwerpers.

Kom snel eens langs en proef de sfeer van het Spijkerkwartier in onze Brasserie!

Dullertstraat 33, 6828 HJ Arnhem