Sporten en bewegen voor jong en oud

De mensen van Sportbedrijf Arnhem beheren het terrein en zorgen vaak voor leuke activiteiten met sport, spel en bewegen. Samen met de vrijwilligers uit de wijk maken ze het hele jaar door leuke plannen zodat er altijd iets te doen is op Thialf.

Kom langs en doe gezellig mee

Je kunt bij ons spelmateriaal lenen zoals allerlei soorten ballen, tennisrackets en natuurlijk de razend populaire skelters! Ontdek de prachtige skelterbaan die rond het terrein loopt. Maar je kunt ook schepjes lenen voor in de zandbak.

Het sportveld is groot en de vloer is mooi glad. Top om op te tennissen, voetballen, basketballen… of dansen! Eén keer per jaar organiseert de buurt samen met ons bijvoorbeeld de Rollerdisco. Lekkere muziek, goede sfeer. Houd onze agenda in de gaten om te weten wanneer het weer is.

Sowieso staan er op de agenda de meest actuele dingen die er op Thialf staan te gebeuren. De meeste dingen zijn gratis, dus waar wacht je nog op?
En heb je zelf nog een leuk idee, spreek dan Ton of Frauke of Frans of … nou ja, íemand aan met je plannetje.

Op Thialf is iedereen welkom, we gaan sportief met elkaar om. We proberen voor elke leeftijdsgroep iets te bieden.

De rollerdisco is een mooi voorbeeld van een ideeën van een paar wijkbewoners en de samenwerking tussen Stichting, Playground en Brasserie

Wie kom je op de Playground tegen?

Frans Peters

Frans Peters

Teamleider Playground
Ton Vonk

Ton Vonk

Activiteiten begeleider
Frauke Gieling

Frauke Gieling

Organisator
Hamid

Hamid

Activiteiten begeleider
Thomas Jansen

Thomas Jansen

Vrijwilliger - èn Ridder van de Vrijstaat
Dielis

Dielis

Vrijwilliger

Dullertstraat 33, 6828 HJ Arnhem