Zaterdag 6 januari: Kerstboom Snipperdag met nieuwjaarsborrel op Vrijstaat Thialf

Zaterdag 6 januari kun je tussen 11 en 16 uur je kerstboom inleveren op Vrijstaat Thialf! Deze kerstbomen worden niet verbrand zoals vroeger op Thialf gebruikelijk was, maar worden ter plekke professioneel versnipperd. Van de snippers worden nieuwe struinpaadjes aangelegd in het park. Hoe mooi is dat! 

Bij iedere kerstboom die je tussen 11 en 16 uur inlevert ontvang je een lootje. Blijf gerust rondhangen op Thialf, want vanaf 16 uur is er voor iedereen een gezellige nieuwjaarsborrel met oliebollen, soep, chocomelk en glühwein. En er is live muziek met Magic Bullet! Om 17 uur is de loterij met vele leuke prijsjes. (Max. 1 prijs p/kind). 

De hoofdprijs is voor degene die het aantal ingeleverde kerstbomen goed schat! Wat denk jij, hoeveel bomen worden er ingeleverd op Vrijstaat Thialf? Geef uiterlijk zaterdag 6 januari voor 11.00 uur jouw schatting en naam door met een e-mailtje naar post@vrijstaatthialf.nl. De hoofdprijs is een waardebon van De Buren van Thialf. Deze bon wordt tijdens de loterij uitgereikt aan degene die het werkelijke aantal bomen raadt en bij de borrel aanwezig is. Dus lever je kerstboom in op Thialf en wees erbij!

De kerstboom snipperdag wordt georganiseerd door Vrijstaat Thialf samen met Sportbedrijf Arnhem, De Buren van Thialf, de Spijkerbrigade en gemeente Arnhem. En met vele vrijwilligers!

Posterontwerp: Erik Vos