Burendag: klussen in de heuvels

Burendag was nat maar gezellig

Zaterdag 24 september hebben we met gezellige buren die niet bang waren om nat te worden in de heuvels gewerkt. Door spelende kinderen (dat zien we graag) was de klimop flink vertrapt (dat vinden we niet zo fijn). Op aanwijzingen van onze eigen Vrijstaat Boswachter Remco Wester hebben we een paar extra palen in de grond gezet en een gang van takken gevlochten. Hier kan de klimop weer lekker overheen groeien zodat er een spannende verstopplek ontstaat. Het graven in de heuvels is overigens een lastige klus. Er liggen zo veel schatten begraven dat je er bijna niet doorheen komt. Goudklompen van beton en zilverstaven van baksteen moesten worden gebikkeld en gebroken om dieper te komen.
Na het klussen hebben we gezellig geluncht met lekkere soep en broodjes van de Brasserie (alles vega, top). De buren kregen ondertussen ook nog een presentatie van Veerle en Luke die een spannende Halloween-tocht willen houden op Thialf. Daarover later meer!