Vrolijke Wijkpicknick

Op zaterdag 25 juni organiseren de Spijkerbrigade, Vrijstaat Thialf, Brasserie Thialf en festival Spijkerrok in de Vrijstaat Thialf een Vrolijke Wijkpicknick. Waar jong en oud uit de wijk elkaar op een vrolijke manier kan ontmoeten bij spelletjes, picknick en samen kijken en luisteren naar theater en muziek.

De Vrolijke Wijkpicknick vindt plaats tussen 12.00 en 15.00 uur. Op het programma staat het volgende (onder voorbehoud, programma is op moment van schrijven nog in de maak…): tussen 12.00 en 13.00 uur kan iedereen meedoen aan een bonte stoet aan ouderwetse en nieuwerwetse spelletjes op het terrein van Thialf, in samenwerking met Sportbedrijf Arnhem. Aanmoedigen mag ook! Tussen 13.00 en 14.00 gaan we met z’n allen picknicken aan alle soorten en maten tafels die we hebben kunnen vinden. Zelf broodjes smeren, wij zorgen voor de broodjes en wat erop! Met kopje soep vooraf, drankje tussendoor. Tussen 14.00 en 15.00 is er een programma met theater en muziek, eveneens voor jong en oud samen. Samen kijken, samen luisteren. En wie weet tot slot zelfs nog even samen muziek maken. Deelname aan de Vrolijke Wijkpicknick is gratis voor bewoners uit het Spijkerkwartier/Spoorhoek en wordt u aangeboden door de wijk organisatoren. U moet wel van te voren uw plekje reserveren via dit formulier.